Domácí wellness - hlavní je sauna a vířivka

Přemýšlíte o tom, jak změnit svůj život? Chcete žít zdravě, zbavit se stresu, zapomenout na bolesti svalů a kloubů, spát v noci hlubokým a klidným spánkem? Chcete trávit více času s těmi, které máte rádi? Tohle vše splní vaše domácí wellness. A přitom nemusíte být žádný milionář.

První krok k domácímu wellness

Vyberte si dobrého dodavatele. A když píšeme dobrého, myslíme toho nejlepšího. Dnes vám stavbu domácího wellness nabízí kdekdo, ale velmi snadno se spálíte. Levná domácí sauna z Číny vám vydrží pár let a domácí vířivka měsíc po uplynutí zákonné záruky začne protékat. A firma, která vám to vše prodala, o nějaké opravě nechce slyšet. To nechcete.

My ve Wellness Vision navrhujeme a stavíme domácí wellness již více než patnáct let. Máme spoustu zkušeností a ještě více nápadů. A hlavně se o vás postaráme a provedeme vás všemi úskalími – od prvního kontaktu až po servis – aby vše fungovalo jako na drátkách.

Domácí wellness

Domácí sauna je základem domácího wellness

Pokud nemáte neomezené finanční prostředky, stačí vám pro plně funkční domácí wellness sauna a nějaký způsob ochlazení, třeba polévací vědro. Domácí sauna bude srdcem vašeho wellness a na ni se nabalují další atrakce – podle toho, jak vám stačí kapsa – klidně je můžete přidávat postupně.

Vyberte si, zda vám více vyhovuje finská sauna a její vysoké teploty až 100° C. Preferujete-li raději nižší teploty 50 až 60°C, pak zvolte infrasaunu, kde teplo vytváří infračervené záření. Do infrakabiny můžete i pokud máte problémy se srdcem, vysoký tlak nebo se léčíte s astmatem.

Domácí wellness

Domácí vířivka je především relaxace

Používat ve stejný den saunu a vířivku se nedoporučuje, protože mají podobný hypertermický účinek. Přesto je domácí vířivka aneb whirlpool královnou každého domácího wellness.

Oproti sauně má domácí vířivka tu výhodu, že není k jejímu použití potřeba žádná příprava a je stále připravená. Stačí sundat ochranný termokryt a užívat si relaxační lázeň v teplé vodě plné masírujících bublinek.

Pobyt ve vířivce si nejvíce užijete s těmi, kdo vás mají rádi. Mohou si ji dopřávat vaši staří rodiče i malé děti.

Domácí wellness

Chcete více informací o domácím wellness?

Kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme s realizací vašeho snu o domácím wellness. Navrhneme vám ideální spojení jednotlivých prvků do funkčního celku. Pošlete nám zprávu nebo se přijeďte podívat do našeho Showroomu v Praze Uhříněvsi.


27.5.2018 • Archiv článkůKomerční sdělení »