Kvalitní svítidla SEARCHLIGHT na eshopu Osvetleni-svitidla.com

Osvětlení interiéru zpravidla dělíme na hlavní, funkční a dekorativní. K získání estetické i funkční pohody by se všechny tři typy měly vzájemně doplňovat. Silnější světlo vyžaduje dětský pokoj, pracovna, kuchyně a koupelna, pro obývací pokoj a ložnici stačí nižší intenzita. Neméně důležité je lokální osvětlení, které potřebujeme ke konkrétním činnostem, jako jsou např. vaření, šití, čtení atd. Ideálním osvětlením vždy zůstane to přirozené, cílem umělého osvětlení je, se tomu přirozenému co možná nejvíce přiblížit.

Na vybavení domácnosti má každý trochu jiné nároky, je to tak v podstatě se vším. Někdo dá více na první dojem, nízkou cenu, doporučení přátel. Existuje však i početná skupina lidí, kteří si vše předem promýšlí, porovnávají různé výrobky a zkoumají poměr mezi cenou a kvalitou. Většinou pak dojdou k závěrům, že se vyplatí dát přednost osvědčeným výrobcům s tradicí, u kterých mají větší pravděpodobnost, že nákupem jejich zboží nešlápnou vedle.

Plánujete-li inovovat osvětlení, tak byste rozhodně neměli přehlédnout právě jednoho z tradičních výrobců z Velké Británie – společnost Searchlight Electric. Společnost byla založena v roce 1945 v Manchesteru a dodnes zůstává v soukromém vlastnictví. Je uznávaným dodavatelem dekorativního osvětlení maloobchodníkům i nadnárodních řetězcům po celém světě.

Z pestré nabídky, sahající od moderních designových svítidel až po klasické lustry, si vybere snad každý. Pro vyznavače retro svítidel je k dispozici také bohatý výběr. Samozřejmostí je rozsáhlá paleta barev, velikostí, tvarů a povrchových úprav. Díky oblíbeným LED, úsporným nebo klasickým, zdrojům vám Searchlight naplní světlem celý interiér.


23.2.2016 • Archiv článkůKomerční sdělení »