Rostoucí nábytek MAYER - novinky 2015 již v prodeji

Značkový nábytek pro děti a mládež 4 – 18 let od firmy MAYER CZ se neustále vyvíjí a patří k nejprodávanějšímu na českém trhu. Představím Vám nejúspěšnější výrobky tohoto výrobce, které již řadu let pomáhají zdravému vývoji našich dětí, a také novinky, které se v katalogu 2015 objevily.

Mayer CZ
Stůl PROFI 3 se židlí Smarty

Výjimečná koncepce psacích stolů

Na rozdíl od řady jiných dětských psacích stolů na našem trhu nabízí výrobce MAYER CZ své vlastní originální řešení uspořádání stolové desky. Pracovní plocha se skládá z hlavní desky naklápěcí a ze dvou bočních desek pevných, které slouží k odkládání. Boční desky jsou snadno dostupné i pro menší děti předškolního věku, a proto je tento stůl s označením PROFI3 32P3 tak oblíben.

Nové doplňky k psacím stolům

Doplňky

Od února jsou v nabídce praktické poličky k upevnění buď přímo na psací stůl (32P9) nebo na zeď (32P4). Mají poměrně velkou úložnou plochu (hloubka 25 cm) a barevně navazují na provedení stolů PROFI 32P3.

Nové dětské rostoucí židle

Rostoucí židle

Pokud chcete pro své děti ty nejlepší židle ze sortimentu, židle ověřené roky prodeje, židle s těmi nejlepšími referencemi, je snadné si vybrat mezi modely Freaky a Freaky Sport. Židle jsou charakteristické klasickým čalouněním s vysokou odolností proti znečištění.

Proč však vůbec rostoucí nábytek pořizovat?

Jednoduše proto, abychom zajistili pro své děti zdravější sezení, kde je možné průběžně nastavovat výšku sezení, hloubku sezení a výšku stolové desky. Avšak nejen kvůli těmto základním ergonomickým požadavkům, ale také proto, že dětské „pracoviště“ bude tvořit svým vzhledem a barvami nábytek líbivý pro samotné děti a budou mít z něho radost. Takže chcete-li mít zdravé a chytré dítě, kupte mu kvalitní rostoucí nábytek. Nejvhodnější čas pro pořízení je ještě před nástupem dětí do základní školy.

Barevné ladění nábytku

Často první dojem bývá právě z barevného ladění. Nejdříve je vždy nutno dbát na funkčnost nábytku, avšak barevné sladění jednotlivých částí nábytku a ladění nábytku s celým interiérem je také velmi důležité a vyplatí se tomu věnovat čas. Velmi vhodný pro barevné kombinace je nábytek právě od MAYER CZ, protože výrobce nabízí čalounění svých židlí a úložných kontejnerů v mnoha barevných potazích, a to buď jednotných nebo kombinovaných z více barev. Čalounění se dá barevně sladit i s barvou doplňků na psacích stolech, které se nabízejí zelené, modré, růžové nebo červené.

Rostoucí nábytek

Čištění potahů

Obavy ze znečištění potahů jsou přirozené, výrobce si to plně uvědomuje a řeší. V nabídce nejsou potahy sundávací a pratelné, protože to většinou snižuje kvalitu potahů a celkový vzhled židle. Výrobce používá speciální potahy typu Aquaclean s teflonovou ochranou jednotlivých vláken proti zachycení špíny. Jsou odolné proti většině znečištění, dají se čistit jen vlhkým hadříkem a jsou tedy velmi vhodné do dětského pokoje. Kvalita těchto potahů je ověřena již řadu let a je základem spokojenosti uživatelů.

Čištění potahů

Závěr:

Pokud máte pocit, že se Vám vyplatí vsadit na osvědčenou kvalitu a využít nabídky výrobce MAYER CZ, můžete začít třeba návštěvou některé kamenné prodejny se vzorky nábytku a originálními vzorníky potahů (mapa prodejců zde) nebo si zboží přímo objednat u řady internetových prodejců. Dodání je poměrně rychlé, balení kvalitní. Stačí hledat pod obchodními názvy zboží: stůl PROFI 32P3, židle Freaky, Actikid, Smarty,…. Kompletní nový katalog je ke stažení zde.

Informace uvedené v článku jsou aktuální při jeho vydání, avšak pokud plánujete pořízení tohoto nábytku v delším časovém horizontu, doporučuji stát se fanouškem tohoto výrobce na facebooku a budete průběžně informování o všech novinkách a akcích: www.facebook.com/mayercz .

www.mayer.cz/kids

Přeji Vám i Vašim dětem hodně radosti s kvalitním rostoucím nábytkem.
Ing. Robert Matuschka
člen České ergonomické společnosti Praha
člen rady Cechu čalouníků a dekoratérů z.s. Brno


23.4.2015 • Archiv článkůKomerční sdělení »