S moderními odkládacími stolky máte vše po ruce

S moderními odkládacími stolky máte vše po ruce S moderními odkládacími stolky máte vše po ruce S moderními odkládacími stolky máte vše po ruce

Novinkou v bydlení jsou moderní odkládací stolky Living, Asist, Office a Apron. Začlení se do Vaší domácnosti nebo kanceláře jako velice praktický nábytek. Poskytnou odkládací plochu pro vše, co potřebujete mít po ruce. Jejich možnosti využití jsou ale široké a záleží jen na aktuální potřebě místa pro odkládání.

Odkládací stolek LIVING je určen zejména do obývacích pokojů. Lze jej přesunout od křesla k sedací soupravě či na jakékoliv potřebné místo a odkládat na něj TV dálkové ovládání, tablet, brýle, noviny, kávu či drobné občerstvení. Je možné ho také využít třeba i při cvičení na odkládání sportovního náčiní nebo oblečení.

Odkládací stolek ASIST nalezne své uplatnění především v kuchyni.S jeho pomocí, lze jednoduše rozšířit kuchyňskou desku, na kterou je tak možné odložit potřebné suroviny nebo kuchyňské náčiní. Stolek velice dobře poslouží také u jídelního stolu, pro servírování jednotlivých chodů oběda. Je vhodný také do malých kuchyní, kde je třeba šetřit s každým kouskem místa.

Jednoduchým řešením pro získání místa v kanceláři, je odkládací stolek OFFICE.Ten může být připraven pro situace, kdy je nutné rozšířit plochu pracovního stolu. Je možné na něm podepsat dokumenty, položit na něj notebook nebo jej použít jako servírovací stolek na kávu či jiné drobné pohoštění.

Pro práci u vnitřního parapetu okna se dokonale hodíodkládací stolek APRON.Okenní parapet je ideálním místem pro pěstování pokojových rostlin, protože je zde dostatek světla a tepla. Rostliny ale vyžadují pravidelnou péči, ke které je nutné nejrůznější nářadí. Na stolek Apron, který rozšíří plochu parapetu lze přesunout květináče, zahradní nůžky, konvičku na vodu a třeba i čisticí prostředky na mytí oken.

Odkládací stolky jsou lehké, ale přitom stabilní. Manipulace s nimi je snadná díky dvěma skrytým kolečkům, umístěným z praktických důvodů pouze na jedné straně. Stolek tak lze mírným zdvihnutím pohodlně přesouvat. Patentovaná kolečka jsou efektně ukrytá v nohách stolku, aby nebyl rušen jeho vzhled. Spolu s použitým nerez materiálem nebo lakovanou ocelí v šedém odstínu, ze kterého je vyrobena konstrukce, zajišťují, že se jedná také o zajímavý designový doplněk, který se hodí k jakémukoliv stylu vybavení domácnosti nebo kanceláře. Zákazník si může vybrat z několika dekorů horní desky a alespoň přibližně ji sladit s barvou a materiály použitýmive stávajícím interiéru.

Trvanlivost desky zaručuje použití kvalitního lamina o síle 18 mm, zakončeného plastovou hranou. Veškeré spojovací díly jsou z kvalitní nerezové oceli. Stolek se velmi snadno smontuje díky promyšleným dílům a jednoduchého, ilustrovaného montážního návodu. Stolky jsou vyrobeny v různých rozměrech podle zvoleného typu.

Odkládací stolky jsou připraveny zlepšit podmínky v domácnosti, v kanceláři, ale i při odpočinku a zábavě.

Text: Dastech s.r.o., výrobce, Obchodprobydleni.cz
Foto: Dastech s.r.o.


28.3.2016 • Archiv článkůKomerční sdělení »