Srpen a září - čas změn dětského pokoje

Dětská židle, dětský stůl pro předškoláky od MAYER pro děti 4-18 let, dodání do 5 dnů.

Český výrobce MAYER nabízí celkem šest typů dětských rostoucí židlí, které je vhodné pořídit pro předškoláka nebo mladšího školáka. Předškoláci by si budou moci na sezení u psacího stolu zvykat a školáci Vás pak odmění větší koncentrací při psaní a čtení. Budou sedět zdravěji, méně se unaví a nebudou je bolet záda. Chcete-li mít chytré dítě, vytvořte mu ty správné podmínky pro učení! Bude to jen jeho židle a stůl, bude mít radost a motivaci! Snadno a rychle koupíte v e-shopech, které naleznete na www.zbozi.cz po zadání slova „židle“ a některého z těchto kódů: 2428, 2436, 2430, 2432, 2416

dětská židle

dětská židle

Originál nebo kopie?

Všechno se dá zkopírovat, i dětská židlička. Někdo nový výrobek vymyslí, dotáhne do konce a pak přichází na trh kopie různé kvality. Ne jinak je tomu u dětských židlí značky MAYER. Laik většinou z obrázku a sebevědomého textu na e-shopech rozdíl nepozná, nechá se nalákat pouze nízkou cenou….. Kdo je zkušený, dává si pozor, aby koupil výrobek, s kterým bude spokojený dlouho, protože ví, že tím vlastně ušetří! Ne hned, ale časem určitě. Doporučuje se proto kupovat výrobky od osvědčených značek s dlouholetou tradicí a zkušenostmi na trhu. Například pokud uvažujete o velmi úspěšné dětské židli Actikid 2428, nenechte se zmást cenou obdobných výrobků, vsaďte na originál od MAYER, na kvalitu komponentů, zejména pak čalounění a celé kostry.

židle

Vzhled, barvy, čalounění!

Když už jste se rozhodli pro zdravý ergonomický nábytek, můžete se soustředit Vy i Vaše dítě na vzhled, tj. můžete si vybrat takovou židli a stůl, které Vám budou barevně nejvíce vyhovovat. Například u výrobků značky MAYER si můžete nejen vybrat z širokého sortimentu čalounění, ale můžete si objednat i čalounění zcela individuální. Tato služba je samozřejmostí, protože výrobce MAYER disponuje kvalitní čalounickou dílnou, na rozdíl od pouhých dovozců hotových židlí z Číny. Firma MAYER zvládá i ty nejnáročnější technologie čalounění z materiálů, které jsou velmi odolné a vydrží v dobré kondici řadu let. Dítě nemůže za znečištění čalounění, za to může vždy jen špatná kvalita čalounického potahu od výrobců, kteří šetří své náklady. Firma MAYER nabízí potahy typu Aquaclean, které jsou upraveny teflonovou ochranou každého vlákna, to znamená nejen na povrchu, ale až do hloubky. Špína zde nemá žádnou šanci se zachytit a případné znečištěni stačí jen setřít hadříkem navlhčeným vodou. Čalounění vydrží dlouhou dobu pěkné. A navíc nemusíte řešit jeho sundávání a praní a pak složitou zpětnou instalaci vypraného čalounění většinou již trochu jiných rozměrů a vlastností než byly před praním.

Rostoucí židle bez rostoucího stolu?

Není to tak jednoduché, protože cílem je postupně nastavovat výšku sezení tak, aby chodidla sedícího dítěte stály vždy pevně na podlaze při úhlu v kolenou cca 90 stupňů. Teprve po nastavení židle se nastavuje výška opěrky zad a hloubka sezení a teprve nakonec výška stolové desky - ta musí být ve výšce cca 2 cm nad spuštěnými lokty sedícího. Toto je správné řešení a tak to musí být, pokud chceme dosáhnout zdravějšího sezení a snížit riziko problému zejména se zády. Ale co když už stůl existuje a nelze jej nastavit a je pro malé dítě vysoký? Není to ideální, ale lze to řešit. Výrobce MAYER nabízí některé své židle s vyšším pístem a tzv. kruhovou oporou nohou, která je výškově stavitelná a nabízí alespoň náhradní oporu pro chodidla. Podlaha je sice stabilnější, ale aspoň nějaké řešení to je, protože sedět s nohama volně visícími ve vzduchu je velmi nezdravé! Tyto modely židlí jsou označeny jako Actikid 2428 VPK, Freaky 2436 VPK, Freaky Sport 2430 VPK nebo SMARTY 2413 VPSK a lze je vyhledat na internetu.

židle

Rostoucí dětské stoly s deskami javorovými a nově i bílými 32W3

Na trhu oblíbené rostoucí stoly Profi3 32P3 v osmi barevných variantách s deskami javorovými byly doplněny o dalších osm variant, tentokrát s deskami bílými pod označením Profi3 32W3. Takže nyní stůl Profi3 již v 16 barevných variantách!

stůl

Proč je bílá barva desek někdy výhodná?

Při zařizování dětského pokoje je třeba slaďovat jednotlivé kusy nábytku, stěny, koberec, závěsy apod. Není to tak složité, mnohem složitější je však sladit různé dekory vzhledu přírodního dřeva, které mají nejen svůj charakteristický odstín, ale i strukturu. Například bílý javor vypadá úplně jinak než dub nebo třešeň, a to nejen odstínem, ale i strukturou. Proto je snadnější, když dětský stůl má desky pouze bez dekoru, bílé nebo s barevným akcentem. Sladění s dekory dřeva v jiných odstínech a strukturách je pak snadnější. Bílá barva jako taková je neutrální, snadno kombinovatelná.

stůl

Kde koupit?

Nejdříve si pečlivě prohlédněte celý sortiment výrobků značky MAYER na stránkách www.mayer.cz/kids , vyberte si správnou židli, stůl a případně další doplňky, poznamenejte si objednací čísla tohoto zboží a pak zboží jednoduše zakoupíte buď v některé kamenné prodejně ( viz mapa prodejců ) nebo si vyhledáte na www.zbozi.cz nejhodnější e-shop.




6.8.2015 • Archiv článkůKomerční sdělení »