Vymalujeme a natřeme vše, na co si vzpomenete

Vymalujeme a natřeme úplně vše, co nám přijde pod ruku, nejen malování bytových a nebytových prostor. Natíráme dřevěné konstrukce, obložení, bazény, střechy apod. Malujeme podkrovní byty, půdní prostory, rodinné domy i kanceláře a obchody. Nejsme jen obyčejní malíři pokojů, jsme malíři, pro které je práce koníčkem i zábavou. Náš přístup vychází z dvacetiletých zkušeností. Víme, jaké barvy místnost prodlouží, rozšíří, provzdušní, zkrátí nebo sníží. V malíčku máme také psychologii barev, doporučíme vám barvy přívětivé, energické, uklidňující i střízlivé. Volíme barvy podle účelu místnosti, vybavení a množství světla. Propojujeme přání zákazníka s možnostmi daného prostoru.

Často spolupracujeme s předsedy i členy bytových družstev. Nabízíme veškeré nátěry společných prostor v panelových domech, např. nátěry výtahů, sklepů, zábradlí i obnovu olejových soklů u schodišť. Doporučujeme zhlédnout video z renovace schodiště, které najdete na našem YouTube kanále nebo v referencích.

V oboru natěračství máme dlouholetou praxi s nátěry podlah. Poradíme vám, zda je právě pro vaši podlahu lepší vodou ředitelný nátěr nebo syntetická barva. Zvolíme takový materiál, který bude kvalitou i cenou odpovídat vašim možnostem a požadavkům. Kromě malířství a natěračství v interiéru pracujeme s barvami také v exteriéru. Ať už jsou to nátěry fasád, střech, konstrukcí nebo krovů. Pro práci ve výškách používáme lešení a výškový žebřík.

Důležitá je pro nás precizní a kvalitní práce. Proto používáme pouze certifikované a vysoce kvalitní malířské a natěračské materiály. Odstíny mícháme podle vzorníku (Caparol, Jub, Dulux, Teluria,Het). Staňte se i vy zákazníkem, který se k nám rád vrátí.

Ukázky naší práce na Youtube a Google+

Pro naše zákazníky jsme připravili YouTube kanál, kde uvidíte ukázky naší práce. Video ukázky - nátěry fasád, nátěry konstrukcí, malování hal, nátěry střech, aj. Ukázky práce v interiérech, tak i v exteriérech. Naše práce vychází z mnoha let nasbíraných zkušeností.

Pro naše zákazníky jsme připravili další novinku. Jmenuje se GOOGLE Plus. Najdete zde různé články o naší práci, stále aktualizujeme informace o práci, kterou momentálně děláme. Najdete zde video ukázky - ukázky naší práce. Přidáváme další fotky do naší fotogalerie - tak abyste měli všechno na dosah. Uvidíte jak vypadala zakázka před začátkem naší práce až po výsledek realizace.

Naší prioritou je spokojený zákazník, který má vždy důvod se k nám vrátit.


1.4.2015 • Archiv článkůKomerční sdělení »