Chytrá pěna. Dokonalá izolace na celý život

Chytrá pěna Chytrá pěna Chytrá pěna Chytrá pěna

Stříkané izolační pěny se v poslední době pevně usazují na trhu tepelných izolací. Oproti jiným materiálům přináší řadu výhod – rychlou aplikaci, dokonalé zatěsnění i těch nejmenších otvorů nebo dlouhou životnost. Bohužel však na trhu existuje celá řada firem, které aplikují nekvalitní pěny nebo je aplikují neodborným způsobem. Výsledky této práce jsou děsivé a kazí pověst izolačních pěn. Při výběru pěny proto klaďte důraz jak na pověst firmy, tak i na kvalitu aplikované pěny.

Chytrá pěna® - garance kvality

Jednou z izolačních pěn, které můžete plně důvěřovat, je Chytrá pěna®. Jedná se o produktovou řadu tří polyuretanových pěn – tvrdě pěny EKO H 200, měkké pěny EKO S 500 a pěny EKO H Roof. Výjimečné vlastnosti těchto pěn z nich dělají jeden z nejlepších izolantů současnosti – ušetří vám až 50 % nákladů na vytápění. Tvarová stálost, dlouhá životnost, výborné izolační vlastnosti, prostorová nenáročnost nebo rychlá aplikace. Tyto vlastnosti byly navíc potvrzeny v praxi, v celé řadě případů.

Zateplení domu od základů po střechu

Chytrou pěnu® lze použít pro zateplení celých domů, průmyslových budov nebo venkovních konstrukcí. Tvrdá pěna EKO H 200 se používá pro vnější izolace – např. fasád nebo základů. Slouží také jako tekutá hydroizolace a parozábrana. Oproti tomu měkká pěna EKO S 500 je vhodná pro vnitřní zateplení stěn nebo podkroví. Slouží jako výborná zvuková izolace.

Rychle a efektivně

Aplikace Chytré pěny® je velmi rychlá, obvykle lze celý objekt zaizolovat během jediného dne. Pěna po nástřiku okamžitě expanduje a dokonale zatěsňuje všechny prostory. Její vlastnosti se v čase nemění, pěna nesedá ani neztrácí na své účinnosti. Je odolná vůči hlodavcům a neobsahuje toxické nebo karcinogenní látky. Její životnost je rovna životnosti stavby.

Odhlučnění bytu

Klid je jedním z požadavků, které definují pojem „příjemné bydlení“. Jenže pokud máme například hlučné sousedy, můžeme si o tichu jen zdát. V takovém případě přichází na řadu odhlučnění bytu, které nás zbaví nepříjemného hluku z okolních bytů, ale také pomůže, abyste vy sami sousedy nerušili. A právě zdě Vám Chytrá pěna® pomůže.


13.9.2013 • Archiv článkůKomerční sdělení »