Pět důvodů, proč vás venkovní rolety nadchnou

SunSystem

Určitě většina z nás má doma žaluzie. Nejenom, že je to praktické, koho by také neustále bavilo prát záclony, ale rovněž nás chrání před intenzivními slunečními paprsky během horkých letních dnů. Přemýšleli jste však již někdy o venkovních roletách? Říkáte si, to je nesmysl. Žaluzie jsou přeci levnější, nenáročné na údržbu a vám stačí. Pojďme se ale přesvědčit, že venkovní rolety v sobě skrývají netušené možnosti.

Pánubohu do oken

V zimě naopak oceníte schopnost rolet izolovat sklo oken. Okna jsou v chladných dnech naši nepřátelé. Pokud nejsou kvalitní, uniká jimi příliš mnoho tepla. Tento jev se pak citelně projeví na vaší peněžence. Proč tedy topit pánubohu do oken, když roletou můžete ušetřit 20 až 30 % nákladů na vytápění. Během slunečných dnů můžete nechat sluneční paprsky proudit do vašeho obydlí a na noc je hezky zaizolovat stažením rolety.

Kam slunce nemůže

Jednou z jejich výhod je samozřejmě ochrana před sluncem. Můžete namítnout, že tu samou službu zastanou i žaluzie. Rozdíl je v tom, že rozpálené žaluzie sálají teplo do místnosti. Venkovní rolety se naopak ochlazují venku. Doma tak budete mít stále příjemnou teplotu, i když budou venku teploty blížit tropickým hodnotám. Rolety dokážou prostup slunečního světla snížit až o 96 %.

Dejte zlodějům červenou

Zní to jako pohádka, ale venkovní rolety jsou již tak inteligentním systémem, že mohou svým naprogramovaným pohybem simulovat vaši přítomnost. Rolety patří mezi mechanické zabezpečovací prvky, stejně jako mříže. V noci tak nemusíte pospíchat domů nebo můžete v klidu odjet na dovolenou, aniž byste museli obtěžovat sousedy, aby vám dům pohlídali.

Zvědaví sousedé

Máte někdy pocit, že jste neustále pod dohledem a vaši ne zrovna oblíbení sousedi sledují každý váš pohyb? Není nic jednoduššího, než jim jejich zábavu přerušit. Venkovní rolety slouží rovněž jako účinný prostředek k získání pocitu většího soukromí a ochrání vás před zvídavými pohledy.

Nerušené spaní

Pokud patříte k těm nešťastníkům, kteří svůj dům nebo byt mají situovaný poblíž frekventované silnice, nebo železniční trati, mohlo by pro vás pořízení venkovních rolet být spásným nápadem. Toužíte konečně po klidném spaní? Tak neváhejte, rolety mohou snížit hluk až o 8db.

Firma Sunsystem.cz vám poradí a pomůže s výběrem venkovních rolet, které vám pomohou od zbytečného trápení.


19.12.2013 • Archiv článkůKomerční sdělení »