Výsuvné markýzy a jejich výhody

Výsuvné markýzy a jejich výhody Výsuvné markýzy a jejich výhody Výsuvné markýzy a jejich výhody Výsuvné markýzy a jejich výhody

Prvotním účelem výsuvné markýzy je ochrana proti slunci. Právě z tohoto důvodu se majitelé balkonů, velkých zahrad nebo i malých dvorků rozhodnou k její koupi. Jakou markýzu zvolit a proč právě tu, kterou vám prodejce nabízí, to je pro nezasvěceného člověka často velkým zádrhelem. Pro běžné uživatele je nejlepším a nejvhodnějším typem výsuvná markýza. Ta je takřka univerzálním společníkem pro zahradní grilování, rodinnou sešlost, ochranu před sluncem na terase či balkóně a také poslouží jako ochrana před slunečními paprsky u bazénu.

Proč se rozhodnout pro výsuvnou markýzu?

Díky výsuvnému rameni se hodí pro zastínění veškerých prostor, ale zejména pro stísněnější místa, kterými jsou balkón, terasa, lodžie a plocha zahrady či dvorku u domu, která s ním bezprostředně sousedí. Tyto markýzy se také používají na letních zahrádkách v hospodě, restauraci nebo k zastínění výloh obchůdků se zeleninou a ovocem, aby byly potraviny chráněny před sluncem.

Zde přinášíme hlavní výhody z užívání výsuvné markýzy:

Dobrý poměr cena versus kvalita

Největším přínosem v této kategorii markýz je poměr cena vs. kvalita. Cena výsuvné markýzy je relativně nízká, její výroba není náročná, a kvalita a výkon, který markýza splní, jsou nad očekávání v porovnání s cenou.

Snadná obsluha

Markýzu můžete natahovat a zase sklidit velice snadno, a to buď mechanickým vysunutím ramene anebo ručně pomocí otočné kličky.

Uskladnění za každého počasí

Stočená markýza zabírá jen nepatrný prostor v místě, kde je nainstalována. Nevypadá nevzhledně a ani její sklizení není nějak časově či fyzicky náročné.

Bytelnost konstrukce

Konstrukce markýz je pevná, těžší, ale zato velice odolná vůči nepříznivému počasí. Nejen, že bezpečně ochrání před sluncem, ale také před deštěm, větrem a sněhem.

Kvalitní látka i pěkný design

Látka, ze které jsou markýzy vyrobeny, je vzhledná, pěkná, ale také pevná a nepromokavá.

Dlouhá životnost

Díky stočení markýzy do ochranného obalu, pouzdra, které je umístěné v místě její instalace, se markýza neničí, a to i v případě dlouhotrvajícího nepříznivého počasí.

Nechte si poradit odborníkem a navštivte prodejce markýz. Tyto výsuvné jsou oblíbené zejména díky snadnému ovládání, kvalitě, nízké ceně, snadnému uskladnění a pěknému vzhledu.


11.6.2013 • Archiv článkůKomerční sdělení »